Mėsos namai "Marinolis"
  • Pradžia
  • Asortimentas
  • Pristatymo sąlygos
  • Apie mus
  • Pradžia
  • Asortimentas
  • Pristatymo sąlygos
  • Apie mus
Search by typing & pressing enter

YOUR CART

Mūsų gaminami KIAULIENOS
​gaminiai

Picture

Kiaulienos sprandinė rūkytos paprikos marinate

Sudėtis: Kiaulienos sprandinė, česnakai, svogūnai. raudona rūkyta paprika, juodi skaldyti pipirai, druska, sriračos padažas, garstyčios, aliejus.
Gaminimo rekomendacijos:
Keptuvėje: Kepkite ant vidutinės temperatūros iš abiejų pusių po 4min.
Griliuje: Kepkite tiesioginėje kaitroje (250C) iš abiejų pusių po 4min.
Orkaitėje: Apsikepkite keptuvėje aukštoje temperatūroje po 1min. Baikite kepti orkaitėje 175C 8min.
Patikrinimas: Kepsnį tikrinkite storiausioje vietoje. Įpjaukite. Siekiame baltos mėsos ir rausvų sulčių.

Kiaulienos sprandinė kavos marinate

Sudėtis: Kiaulienos sprandinė, tirpi kava, balzamiko actas, garstyčios, čiobrelis, juodi skaldyti pipirai, svogūnai, česnakai, druska, cinamonas, rudas cukrus, sriračos padažas, augalinis aliejus.
Gaminimo rekomendacijos:
Keptuvėje: Kepkite ant vidutinės temperatūros iš abiejų pusių po 4min.
Griliuje: Kepkite tiesioginėje kaitroje (250C) iš abiejų pusių po 4min.
Orkaitėje: Apsikepkite keptuvėje aukštoje temperatūroje po 1min. Baikite kepti orkaitėje 175C 8min.
Patikrinimas: Kepsnį tikrinkite storiausioje vietoje. Įpjaukite. Siekiame baltos mėsos ir rausvų sulčių.
Picture
Picture

Kiaulienos sprandinė žolelių marinate

Sudėtis: Kiaulienos sprandinė, petražolės, krapai, citrinų sultys, limetų sultys, garstyčios, svogūnai, česnakai, druska, aliejus.
Gaminimo rekomendacijos:
Keptuvėje: Kepkite ant vidutinės temperatūros iš abiejų pusių po 4min.
Griliuje: Kepkite tiesioginėje kaitroje (250C) iš abiejų pusių po 4min.
Orkaitėje: Apsikepkite keptuvėje aukštoje temperatūroje po 1min. Baikite kepti orkaitėje 175C 8min.
Patikrinimas: Kepsnį tikrinkite storiausioje vietoje. Įpjaukite. Siekiame baltos mėsos ir rausvų sulčių.

Kiaulienos skoniniai suktinukai

Kiekvieną kartą vis kitokio skonio!
Sudėtis: Kiaulienos sprandinė/nugarinė, džiovinti vaisiai, riešutai, česnakai, svogūnai, rūkyta paprika, druska, skaldyti juodieji pipirai, prieskoninės žolelės.

Gaminimo rekomendacijos:
Orkaitėje: Kepkite 175C temperatūroje 40min.
Griliuje: Kepkite netiesioginėje kaitroje, naudojant rūkymo kaladėles 125C temperatūroje 1.5h. Glazūruokite kas 20min.
Patikrinimas: Naudokite termomentrą. Įsmeikite matavimo prietaisą į kepsnio vidurį. Siekiame 82C temperatūros.
Picture
Picture

Kiaulienos kepamosios dešrelės

Kiekvieną kartą vis kitokio skonio!
Sudėtis: Pagrindinė (kiauliena, druska, juodi pipirai, kalendra, kmynai, mairūnai, macis, aitrioji paprika, tapojokių krakmolas, kviečių skaidulos, mielių ekstraktas, citrinų rūgštis, vanduo)

Pagardai:
Su Ančiuviais: Ančiuviai, saulėje džiovinti pomidorai, raudonėlis.
Su Goji uoga: Goji uogos, moliūgų sėklos. 
Su čederio sūriu: Čederio sūris, čili pipirai, kalendra
Su memel blue: m.pel. sūris, jalapeno pipirai
Gaminimo rekomendacijos:
Keptuvėje: Kepkite vidutinėje temperatūroje po 6min., kiekvieną pusę.
Griliuje: Kepkite tiesioginėje kaitroje (250C) po 5min., kiekvieną pusę.

Orkaitėje: Kepkite 175C temperatūroje 25min.
Patikrinimas: pirštais paspauskite dešrelę. Turite jausti vienodą tekstūrą ir kietumą. Jei jaučiate, kad dešrelė minkšta, kepkite toliau.

Kiaulienos šoninė - česnakinė

Sudėtis: Kiaulienos šoninė, česnakai, svogūnai. raudona rūkyta paprika, juodi skaldyti pipirai, druska, sriračos padažas,aliejus.
Gaminimo rekomendacijos:
Keptuvėje: Kepkite ant vidutinės temperatūros iš abiejų pusių po 6min.
Griliuje: Kepkite tiesioginėje kaitroje (250C) iš abiejų pusių po 6min.
Orkaitėje: Apsikepkite keptuvėje aukštoje temperatūroje po 1min. Baikite kepti orkaitėje 175C 8min.
Patikrinimas: Kepsnį tikrinkite storiausioje vietoje. Įpjaukite. Siekiame baltos mėsos ir skaidrių sulčių. Jei mėgstate liesesnę šoninę - kepkite ilgesnį laiką, žemesnėje temperatūroje.
Picture
Picture

Kiaulienos šoninė - apelsininė

Sudėtis: Kiaulienos šoninė, apelsinų sultys (100%), svogūnai, česnakai, čiobrelis, druska, pipirai, čili pipirai, aliejus.
Gaminimo rekomendacijos:
Keptuvėje: Kepkite ant vidutinės temperatūros iš abiejų pusių po 6min.
Griliuje: Kepkite tiesioginėje kaitroje (250C) iš abiejų pusių po 6min.
Orkaitėje: Apsikepkite keptuvėje aukštoje temperatūroje po 1min. Baikite kepti orkaitėje 175C 8min.
Patikrinimas: Kepsnį tikrinkite storiausioje vietoje. Įpjaukite. Siekiame baltos mėsos ir rausvų sulčių. Jei mėgstate liesesnę šoninę - kepkite ilgesnį laiką, žemesnėje temperatūroje.

Kiaulienos šonkauliukai "Baby Back"

Sudėtis: Kiaulienos nugaros šonkauliukai, česnakai, svogūnai. raudona rūkyta paprika, juodi skaldyti pipirai, druska, sriračos padažas,aliejus.
Gaminimo rekomendacijos:
Griliuje: Kepkite tiesioginėje kaitroje (250C) iš abiejų pusių po 6min. Su deflektoriumi ir rūkymo (iki 150C) kepkite 45min. Suvyniokite į sviestinį popierių ir foliją, kepkite netiesioginėje kaitroje (150C) 45min. Išvyniokite. Skrudinkite tiesioginėje kaitroje glazūruodami abi puses po 10min.
Orkaitėje: kepkite neuždengus (175C) temp. 30min. Suvyniokite į sviestinį popierių ir foliją. Kepkite (150C) temp. 45min. Išvyniokite ir glazūruodami kepkite (175C) dar 15min.
Patikrinimas: Išvyniokite šonkaulius ir sviestinio popieriaus ir folijos. Bandykite atsilaužti. Jei mėsa nuplyšta nuo kaulo "pullinimo" proceas baigtas. Galite glazūruoti.
Picture
Picture

Kiaulienos azijietiškas šašlykas

Sudėtis: Kiaulienos sprandinė, svogūnai, citrinų sultys, limetų sultys, sojos padažas, sičuano pipirai, šalavijas, wasabi, garstyčių sėklos, austrių padažas, šriračos padažas, skaldyti juodi pipirai, kalendra, čili pipirai, aliejus.
Gaminimo rekomendacijos:
Griliuje: Kepkite tiesioginėje kaitroje (250C) iš visų pusių po 4min.
Patikrinimas: Šašlyką tikrinkite storiausioje vietoje. Įpjaukite. Siekiame baltos mėsos ir rausvų sulčių.

Klasikinis kiaulienos šašlykas

Sudėtis: Kiaulienos sprandinė, svogūnai, citrinų sultys, limetų sultys, apelsino žievelė, kalendra, petražolės, druska, juodi skaldyti pipirai, čiobrelis, aliejus.
Gaminimo rekomendacijos:
Griliuje: Kepkite tiesioginėje kaitroje (250C) iš visų pusių po 4min.
Patikrinimas: Šašlyką tikrinkite storiausioje vietoje. Įpjaukite. Siekiame baltos mėsos ir rausvų sulčių.
Picture
Picture

Sūdyta kiaulienos šoninė

Sudėtis: Kiaulienos šoninė, druska, cukrus, ožragė, česnakai, pankolis, lauro lapai.
Šoninė yra parūkyta juodalksnio dūmu.

Gaminimo rekomendacijos:
Gaminti nereikia, mėgaukitės plonai pjautais kąsneliais arba gaminkite padažus.

Marinatas mūsų - Džiaugsmas Jūsų!

Sekite naujienas!