Mūsų gaminami KIAULIENOS
|
Kiaulienos sprandinė rūkytos paprikos marinateSudėtis: Kiaulienos sprandinė, česnakai, svogūnai. raudona rūkyta paprika, juodi skaldyti pipirai, druska, sriračos padažas, garstyčios, aliejus.
Gaminimo rekomendacijos: Keptuvėje: Kepkite ant vidutinės temperatūros iš abiejų pusių po 4min. Griliuje: Kepkite tiesioginėje kaitroje (250C) iš abiejų pusių po 4min. Orkaitėje: Apsikepkite keptuvėje aukštoje temperatūroje po 1min. Baikite kepti orkaitėje 175C 8min. Patikrinimas: Kepsnį tikrinkite storiausioje vietoje. Įpjaukite. Siekiame baltos mėsos ir rausvų sulčių. |
Kiaulienos sprandinė kavos marinateSudėtis: Kiaulienos sprandinė, tirpi kava, balzamiko actas, garstyčios, čiobrelis, juodi skaldyti pipirai, svogūnai, česnakai, druska, cinamonas, rudas cukrus, sriračos padažas, augalinis aliejus.
Gaminimo rekomendacijos: Keptuvėje: Kepkite ant vidutinės temperatūros iš abiejų pusių po 4min. Griliuje: Kepkite tiesioginėje kaitroje (250C) iš abiejų pusių po 4min. Orkaitėje: Apsikepkite keptuvėje aukštoje temperatūroje po 1min. Baikite kepti orkaitėje 175C 8min. Patikrinimas: Kepsnį tikrinkite storiausioje vietoje. Įpjaukite. Siekiame baltos mėsos ir rausvų sulčių. |
Kiaulienos sprandinė žolelių marinateSudėtis: Kiaulienos sprandinė, petražolės, krapai, citrinų sultys, limetų sultys, garstyčios, svogūnai, česnakai, druska, aliejus.
Gaminimo rekomendacijos: Keptuvėje: Kepkite ant vidutinės temperatūros iš abiejų pusių po 4min. Griliuje: Kepkite tiesioginėje kaitroje (250C) iš abiejų pusių po 4min. Orkaitėje: Apsikepkite keptuvėje aukštoje temperatūroje po 1min. Baikite kepti orkaitėje 175C 8min. Patikrinimas: Kepsnį tikrinkite storiausioje vietoje. Įpjaukite. Siekiame baltos mėsos ir rausvų sulčių. |
Kiaulienos skoniniai suktinukaiKiekvieną kartą vis kitokio skonio!
Sudėtis: Kiaulienos sprandinė/nugarinė, džiovinti vaisiai, riešutai, česnakai, svogūnai, rūkyta paprika, druska, skaldyti juodieji pipirai, prieskoninės žolelės. Gaminimo rekomendacijos: Orkaitėje: Kepkite 175C temperatūroje 40min. Griliuje: Kepkite netiesioginėje kaitroje, naudojant rūkymo kaladėles 125C temperatūroje 1.5h. Glazūruokite kas 20min. Patikrinimas: Naudokite termomentrą. Įsmeikite matavimo prietaisą į kepsnio vidurį. Siekiame 82C temperatūros. |
Kiaulienos kepamosios dešrelėsKiekvieną kartą vis kitokio skonio!
Sudėtis: Pagrindinė (kiauliena, druska, juodi pipirai, kalendra, kmynai, mairūnai, macis, aitrioji paprika, tapojokių krakmolas, kviečių skaidulos, mielių ekstraktas, citrinų rūgštis, vanduo) Pagardai: Su Ančiuviais: Ančiuviai, saulėje džiovinti pomidorai, raudonėlis. Su Goji uoga: Goji uogos, moliūgų sėklos. Su čederio sūriu: Čederio sūris, čili pipirai, kalendra Su memel blue: m.pel. sūris, jalapeno pipirai Gaminimo rekomendacijos: Keptuvėje: Kepkite vidutinėje temperatūroje po 6min., kiekvieną pusę. Griliuje: Kepkite tiesioginėje kaitroje (250C) po 5min., kiekvieną pusę. Orkaitėje: Kepkite 175C temperatūroje 25min. Patikrinimas: pirštais paspauskite dešrelę. Turite jausti vienodą tekstūrą ir kietumą. Jei jaučiate, kad dešrelė minkšta, kepkite toliau. |
Kiaulienos šoninė - česnakinėSudėtis: Kiaulienos šoninė, česnakai, svogūnai. raudona rūkyta paprika, juodi skaldyti pipirai, druska, sriračos padažas,aliejus.
Gaminimo rekomendacijos: Keptuvėje: Kepkite ant vidutinės temperatūros iš abiejų pusių po 6min. Griliuje: Kepkite tiesioginėje kaitroje (250C) iš abiejų pusių po 6min. Orkaitėje: Apsikepkite keptuvėje aukštoje temperatūroje po 1min. Baikite kepti orkaitėje 175C 8min. Patikrinimas: Kepsnį tikrinkite storiausioje vietoje. Įpjaukite. Siekiame baltos mėsos ir skaidrių sulčių. Jei mėgstate liesesnę šoninę - kepkite ilgesnį laiką, žemesnėje temperatūroje. |
Kiaulienos šoninė - apelsininėSudėtis: Kiaulienos šoninė, apelsinų sultys (100%), svogūnai, česnakai, čiobrelis, druska, pipirai, čili pipirai, aliejus.
Gaminimo rekomendacijos: Keptuvėje: Kepkite ant vidutinės temperatūros iš abiejų pusių po 6min. Griliuje: Kepkite tiesioginėje kaitroje (250C) iš abiejų pusių po 6min. Orkaitėje: Apsikepkite keptuvėje aukštoje temperatūroje po 1min. Baikite kepti orkaitėje 175C 8min. Patikrinimas: Kepsnį tikrinkite storiausioje vietoje. Įpjaukite. Siekiame baltos mėsos ir rausvų sulčių. Jei mėgstate liesesnę šoninę - kepkite ilgesnį laiką, žemesnėje temperatūroje. |
Kiaulienos šonkauliukai "Baby Back"Sudėtis: Kiaulienos nugaros šonkauliukai, česnakai, svogūnai. raudona rūkyta paprika, juodi skaldyti pipirai, druska, sriračos padažas,aliejus.
Gaminimo rekomendacijos: Griliuje: Kepkite tiesioginėje kaitroje (250C) iš abiejų pusių po 6min. Su deflektoriumi ir rūkymo (iki 150C) kepkite 45min. Suvyniokite į sviestinį popierių ir foliją, kepkite netiesioginėje kaitroje (150C) 45min. Išvyniokite. Skrudinkite tiesioginėje kaitroje glazūruodami abi puses po 10min. Orkaitėje: kepkite neuždengus (175C) temp. 30min. Suvyniokite į sviestinį popierių ir foliją. Kepkite (150C) temp. 45min. Išvyniokite ir glazūruodami kepkite (175C) dar 15min. Patikrinimas: Išvyniokite šonkaulius ir sviestinio popieriaus ir folijos. Bandykite atsilaužti. Jei mėsa nuplyšta nuo kaulo "pullinimo" proceas baigtas. Galite glazūruoti. |
Kiaulienos azijietiškas šašlykasSudėtis: Kiaulienos sprandinė, svogūnai, citrinų sultys, limetų sultys, sojos padažas, sičuano pipirai, šalavijas, wasabi, garstyčių sėklos, austrių padažas, šriračos padažas, skaldyti juodi pipirai, kalendra, čili pipirai, aliejus.
Gaminimo rekomendacijos: Griliuje: Kepkite tiesioginėje kaitroje (250C) iš visų pusių po 4min. Patikrinimas: Šašlyką tikrinkite storiausioje vietoje. Įpjaukite. Siekiame baltos mėsos ir rausvų sulčių. |
Klasikinis kiaulienos šašlykasSudėtis: Kiaulienos sprandinė, svogūnai, citrinų sultys, limetų sultys, apelsino žievelė, kalendra, petražolės, druska, juodi skaldyti pipirai, čiobrelis, aliejus.
Gaminimo rekomendacijos: Griliuje: Kepkite tiesioginėje kaitroje (250C) iš visų pusių po 4min. Patikrinimas: Šašlyką tikrinkite storiausioje vietoje. Įpjaukite. Siekiame baltos mėsos ir rausvų sulčių. |