Mūsų gaminami
|
Šamo filė su mėtomis ir česnakuSudėtis: Šamo filė, austrių padažas, mėtos, česnakai, druska, skaldyti juodi pipirai, augaliniai aliejai.
Gaminimo rekomendacijos: Griliuje: Kepkite netiesioginėje kaitroje naudodami deflektorių ir rūkymo kaladėles. 150C temperatūroje 40min. Keptuvėje: Kepkite vidutinėje temperatūroje po 6min. iš abiejų pusių. Pradėkite kepti nuo odelės. Orkaitėje: Kepkite 175C temp. 15-20min. Patikrinimas: Storiausiose vietoje įsmeikite šakutę. Žuvis turi lengvai nuplyšti nuo odelės. |
Šamo filė su ciberžole ir dašiuSudėtis: Šamo filė, česnakai, svogūnai, rūkyta paprika, juodi skaldyti pipirai, druska, šriračos padažas, vanduo, apelsinų sultys, limetų sultys, citrinų sultys, ciberžolė, dašis.
Gaminimo rekomendacijos: Griliuje: Kepkite netiesioginėje kaitroje naudodami deflektrorių ir rūkymo kaladėles. 150C temperatūroje 40min. Keptuvėje: Kepkite vidutinėje temperatūroje po 6min. iš abiejų pusių. Pradėkite kepti nuo odelės. Orkaitėje: Kepkite 175C temp., 15 - 20min. Patikrinimas: Storiausioje vietoje įsmeikite šakutę. Žuvis turi lengvai nuplyšti nuo odelės. |